2010-06-22
 15:29:32

Första Aurorasamtalet igår

Igår morse va jag till specialistmödravården. Jag hade en tid bokad med en bm angående min förlossningsrädsla. Fick träffa en helt underbar bm som va hur förstående som helst och som tog mitt problem på allvar. Jag berättade mest om min bakgrund med min nackskada och mina magproblem som dök upp för nåt år sen i sambande med en stressig jobbsituation. Tyvärr så satte det väldigt djupa spår i mitt liv och det har gjort att hela den här förlossningbiten känns jättejobbig. Det känns som jag har ett stort svart moln över hela förlossningen. Jag vill att det ska vara nåt fint och att se fram emot, men just nu tycker jag bara att det är  jobbigt och känner både rädsla och panik över den. Vill inte att det ska kännas ångestladdat.

Nästa gång ska vi få komma in i ett förlossningsrum och se hur allting fungerar. Hon kommer att visa vilka möjligheter det finns till olika förlossningsställningar och vilka smärstillande medel som finns att ta till.
Hon skulle även visa oss avslappningsövningar, bollen och hur älsklingen kan massera när det gör ont.

Jag kommer antagligen att behöva gå dit åtminståne 1-2ggr till.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }