2010-07-20
 12:46:11

Packar BB väskorna för fullt

Dags att välja ut några klädesplagg som ska tvättas och ta med till BB.
Tog fram kartongen där jag har samlat på mig bebiskläder under att par månader. Medan jag plockade bland kläderna började tårarna rinna. Är det verkligen våran tur nu? Ska vi verkligen få en egen liten bebis..som bara är våran, efter så många år av längtan.

De här kläderna får åka ner i bebisens väska.
2 st pyjamaser i storlek 50/56. De här har älsklingen köpt till lillgrodan.
Och en pyjamas i storlek 50 som vi fick av svärfar.Ett helt set med vita och gröna kläder med små grodor på. Sparkdräkt, byxor,  body, mössa, en liten jacka och tossor.
Lite blandat mellan velour och bomull i storlek 50/56. Sparkdräkten är dock i storlek 50...samt ett par vita byxor som jag glömde lägga med som oxå ingår i samma serie.Det här setet åker oxå med..så supersöta kläder i 100% bomull. Allt i storlek 50/56...och två par strumpor till som lillasyster har köpt.2 set i storlek 50 kan vara bra att ta med ifall lillgrodan är lite mindre.3 bodys i storlek 54.2 st bodys i storlek 56 med en tillhörande vit mössaEn vit sparkdräkt i storlek 50/56Tar med en tunn overall oxå ifall det blir kallt vilket jag dock inte tror.Vilken mysig känsla att stå nere i tvättstugan och plocka bland bebiskläder som ska tvättas.
Här går första tvätten :-)På  kvällen innan vi gick och la oss gick vi in i tvättstugan och tittade på kläderna..va är det för smått som hänger där sa vi båda och kramade om varann :-)

Bebisens väska är nästan helt färdigpackad..behövs nån liten filt och nån mer lite pryl bara.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }