2010-07-01
 08:48:34

En liten vilde i magen (33+0)

Jag tror det är en riktigt liten vilde vi väntar på fast med sköna rutiner i vardagen.
Igår kväll när vi skulle lägga oss, (dock försent som vanligt så det måste vi bli bättre på) så höll hon på och knölade runt ett bra tag. Älsklingen låg med handen lätt på magen och tog emot den ena efter den andra sparken och skrattade. För det va inga sparkar man behövde vänta på utan det buffades ganska hejvilt därinne.

Måste säga att det är liiite svårt att sova då *ler* Men det som är så häftigt är att när jag börjar andas tungt och långsamt precis som när man ska somna då slutar hon med knuffandet och somnar hno med.
Såhär har det varit ett tag, hoppas att lillgrodan sover sen oxå när mamma vill sova.

Och nu på morgonen så är det en segstartat bebis..kan tänka mig att hon skrotar runt därinne och sträcker på sig, kanske gäspar lite och allmänt tar det lungt.
Det brukar ta ca en timme innan man känner första buffen inifrån.

Sen är det livligt på fm med mycket bökande..man ser verkligen hur magen skakar av alla rörelser. Och framåt em brukar det vara lugnareför att sen börja böka lite mot kvällen.

Ååhhh va vi längtar efter lillgrodan nu.
Barnrummet börjar snart bli färdigt..kommer givetvis att lägga upp bilder när det är klart. Alla möbler är nästan inhandlade, nu är det bara lite smått och gott kvar. Får ju inte glömma bort att även jag måste ha produkter för att ta sig igenom vardagen.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }