2010-07-06
 17:30:46

2:a besöket på förlossningen

Idag hade vi vårat andra möte med aurora bm på specialistMVC. Den här gången följde även älsklingen med. Vi började med att sitta och prata lite om det som har hänt sen sist vi träffades. Efter det har vi ju varit på mindfulness med maria Engström och idag skulle vi få praktisera det lite mer.

Vi fick komma in i ett förlossningsrum och den här gången visade bm olika ställningar som jag fick prova i sängen. Vi började med att sitta upp och sitta i skräddarställning med benen, händerna avslappnade och bara andas medan Krister tyngde ner mina axlar och stök längs med armarna..så skönt. (nu när man inte har ont..hihi)

Fick sen prova att stå på knä i sängen och hänga över ryggstödet. Kan tänka mig att det kan vara bra en stund i utdrivningsskedet, men det va även jobbigt för knäna + att jag har så mycket vatten i benen nu.

Provade även sittande på knä med en saccosäck, den va oki.
Men det bästa va nog att ligga på sidan med det ena benet i ett stöd. Där kunde man slappna av mer.

Idag kände jag mig inte alls lika rädd som sist då jag bröt ihop och började gråta. Nu är det ju snart dags för lillgrodan att komma ut och jag vill ju att hon ska känna sig lugn och inte stressad.
Det kändes faktiskt jätteskönt att få komma dit för jag känner mig inte alls lika rädd längre.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }