2010-01-03
 18:54:50

Så trött idag 7+3

Idag har jag varit jättetrött hela dagen. Och även på mornarna..jag som normalt brukar vara morgonpigg och kliva upp vid 7 har den senaste veckan inte gått upp förrän 9.30 och det är lååång sovmorgon för mig.
Vaknade imorse av att Sotis kräktes på mattan vid sängen och sen 3ggr till under fm. Han är skendräktig kanske..sympati =)

Vid 12 va jag helt däckad och försökte sova men utan nå vidare resultat..åt lite mat, låg i soffan och slappade men nä!
Vid 16 kom nästa sovattack och jag lyckades precis somna när telefonen ringde..sen va det kört att somna om. När K kom hem vid 18 tiden va det dags för den dagliga Fragminsprutan men idag kändes det bara jättejobbigt..såå trött och så kom gråtattacken..jag vill inte!! Kände mig som ett barn som har varit vaken för länge..jag behövde sova..och sen blev det inte bättre av att sprutan gjorde ont att ta ikväll.
Stackars K som måste stå ut med mig..men han pussade mig på pannan och bäddade om mig..nu äntligen ska jag sova..ögonen faller och faller och så..måste upp och kissa..Åhhhhhh!!
Och nu sitter jag här och käkar oliver =))

Såhär ser Liten ut idag


Kroppen: Nu växer livmodern och storleken kan jämföras med en apelsin. Det är vanligt att man måste kissa mycket oftare än normalt. All glatt muskulatur, det vill säga sådana muskler som du inte kan styra, som livmodern, blodkärlen och tarmarna, blir slappare. Det kan göra att du får förstoppning. Risken för åderbråck, hemorrojder och urinvägsinfektioner ökar också. Om du drabbas när du är gravid är det viktigt att du får behandling tidigt.
I vissa landsting kallas du till ett hälsosamtal hos barnmorskan för att prata om alkoholvanor, kost och livsstil. Hos andra landsting sker detta samtidigt som inskrivningen. Det ser olika ut i olika delar av landet.

Embryot: Embryot är nu omkring 25 millimeter. Fingrar och tår kan ses tydligt men är fortfarande täckta med simhud. Överläppen skapas samt nästippen. Hjärtkonstruktionen är nu utvecklad och slår med 150 slag i minuten, det vill säga dubbelt så fort som hos en vuxen.

Såhär ser bebisen ut nu

7 Weeks Pregnant


Sophia

Här finns uträknaren: http://www.babyvarlden.se/Verktyg/Forlossningsutraknare/KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }