2010-02-15
 21:20:34

Spec MVC och nytt UL 13+4

Idag har vi varit på SpecMVC - första besöket. Vi fick träffa en läkare som skulle göra ett utförligt UL och mäta och se så att allt såg bra ut. Hon va inge vidare prataglad och jag frågade om Krister fick filma lite på skärmen men hon sa att vi skulle få göra det senare. Vi skulle dock påminna henne om det för hon brukade ofta glömma.
Efter ett bra tag så reste sig Krister upp lite försiktigt och filmade lite men fick snabbt en åtsägelse att gå och sätta sig på stolen för hon tyckte det va obehagligt att ha någon bakom ryggen och att hon då inte kunde göra ett bra jobb..ooops!!!

Vi fick i alla fall se en liten bebis som sprattlade för fullt och for runt..tror det blir en busig bebis för vid nåt tillfälle stod den tom på huvudet..haha!! Sötis. :-)
Bebisen gapade och stoppade tummen i munnen.

Såg även hur den sparkade med benen och satte dem i kors på varandra
Vi frågade henne om det va möjligt att kunna se vilket kön det är och hon sa: Ja om man har lite tur så..sen pratade vi inte så mycket mer om det. Efter ett tag sa jag till henne att om hon såg vad det va för nåt så fick hon gärna säga till. Hon stannade upp och sa: Vill ni veta? JAAAAAAA!!!!! =))))))
Hon hade vid flera tillfällen kunnat se eventuellt..så nu vet vi kanske vad som finns härinne i  magen. =)))

Efter besöket så skulle vi få träffa en specialistläkare men eftersom hon va sjuk så fickk vi trffa nån helt annan. När vi kom in så säger hon: Jaha ni skulle göra fostervattenprov..VA!???!!! Nä det ska vi inte alls!! Vilken bra koll de hade????
Så det besöket kändes inge vidare..hon visste knappt vad hon skulle säga eller fråga..hon ville eventuellt sätta mig på fragminsprutor hela graviditeten...av vilken anledning eg? Jag har jättefina blodvärden och alla mina värden har alltid varit jättefina..Näää här blir det inga fler sprutor.
Både jag och bebisen mår ju jättebra. =)) KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }