2010-12-30
 23:26:00

BVC besök idag

Idag va vi på ett nytt BVC besök, det va ca 1½ månad sen sist så det skulle bli kul att se hur mycket hon har vuxit sen sist.

Vi pratade lite om allt möjligt och bm frågade om allt va bra med Ronja. Jag nämnde att hon den senaste tiden har haft rejäl separationsångest och hon tyckte att de va lite tidigt eftersom det oftast brukar komma efter 6 månader, närmare 7-8 månader, men alla är ju olika.

Jag nämnde att vi även har börjat med tittut lekar och att Ronja tycker det är jättekul och att hon oftast kiknar av skratt. Men då är hon tidig sa hon och det är ju jättekul att få höra som förälder. Man är ju lite rädd att ens barn ska vara sen i utvecklingen eller att nåt är fel.

Bm fick iaf titta på Ronja, hon log tillbaka men när hon la handen på henne då blev hon arg. Vi bad henne titta på Ronjas axel, vi tycker att det har knakat i den ett tag. Ibland när man tar upp henne så känns det som axeln hoppar ur led eller knakar. Men Ronja har aldrig gnytt eller sagt ifrån att det gör ont så jag misstänker att de är rörliga i den här åldern, men vi skulle iaf få en läkare att titta på det lite närmare vid nästa läkarbesök i februari.

Nu va det dags att väga och mäta..spännande. Jag har tippat på 7kg och Krister 6200gr. Sists stod vågen på 5945gr och nu stod vågen på 6775gr.
Vi mätte henne oxå och sist va hon 63cm och nu 66,5cm, herregud va våran tjej växer. Hon är så lång.

Nästa besök blir om ca 1 månad och då blir det på ett nytt ställe. De har slagit ihop sig med en annan vårdcentral och flyttat til nya stora frächa lokaler..mysigt.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }