2010-08-22
 23:07:19

Vilodag idag (40+3)

Vaknade imorse vid 4-tiden av en oerhörd smärttopp på vänster sida av livmodern. Smärtan accelererade och spred sig snabbt till vänster höft, svanken, ryggen och ner mot vänster lår, knä och ben. Trodde smärtan skulle klinga av men den va ihållande..ca 1 timme. Hade så svårt att ligga still så jag gick upp och vankade av och an i huset och gick sen och la mig igen, försökte sova lite men det va inte lätt. Låg och vred mig ett bra tag innan jag bestämde mig för att gå upp, då va klockan ca 05.30. Jag gjorde iordning lite frukost och satte igång en film på datorn..

Smärtan kom och gick ett bra tag och det va som att sitta på vassa rakblad..usch! Samma smärta som vanligt men den brukar ju ge med sig och det gjorde den även den här gången..
Blev så trött efter ett tag så jag somnade i soffan och sov i 2 timmar..så skönt.

Resten av dan har jag bara skrotat runt hemma och tagit det lugnt..man behöver såna dagar oxå. Fötterna är såå svullna nu, ska bli skönt att bli av med allt vatten i kroppen.
Har även  börjar med mitt nya syprojekt som jag har jävlats med halva dagen..det får bli en hemlighet till den är färdig..men den ska hänga i barnkammaren..så mycket kan jag säga :-)

Många sammandragningar idag och nån värk till och från, men nu är det dags att sova..ska till bm imorgon bitti för nya prover. Få se om hon har fixat en till till specialistmvc för ett Ultraljud.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }