2010-08-25
 15:21:09

Sista besöket hos bm (40+6)

Imorse va det dags igen för besök hos bm, sista besöket! Det känns bra. Blodtrycket va något högre än sist. 140/85 men tydligen helt ok när man är så långt gången. Ingen äggvita i urinen så allt bra och vikten va samma som i måndags.
Så imorgon är det dags för besök på specialist mvc för Ultrljud och undersökning. Antagligen blir det ingen igångsättning om det inte ligger nåt medicinskt bakom, och jag mår ju bra så jag får nog gå och dra på den här magen ett tag till.

Har sovit hela natten igenom förutom ett toabesök. Så 2 nätter på raken är inte illa. Lika bra att sova nu, vem vet när man får sova igen :-)
Tror att det har med mitt hallonbladste drickande att göra. Har inte druckit teet på några dagar nu och då har jag sovit hela nätter, men när jag dricker teet då vaknar jag med onda sammandragningar eller värkar.

Nu är det dags för lunch..sen lunch :-)


Linda

Vad spännande för dig att få komma på UL imorgon :)

Den lill* måste ju tycka att det är trångt nu o vilja komma ut !! :)Jag ska på UL nästa fredag igen, längtar som bara den ! Såhär i början är det så roligt att se hur fort lill* Grodan växer :)Lycka till imorrn !PUBLICERAT: 2010-08-25, 15:45:15 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Tea

Snart måste h*n komma ut!PUBLICERAT: 2010-08-25, 17:57:59 | URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Bebislängtan Linda

Linda: Ja det ska bli spännande att titta lite igen eller bara veta att allt är som det ska. Man ser ju tyvärr inte så mycket nu, allt är ju så stort. Men vi kanske kan se om det är en kille eller tjeje, sist låg bebisen med benen i kors så vi fick ju inget veta. Jag är mest intesserad att veta hur mycket bebisen väger ungefär.Tea: Jo man tycker ju det, vet inte vad jag ska göra. Börjar känna mig något frustrerad.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }