2010-08-23
 11:57:44

Nytt besök hos bm (40+4)

Imorse va vi till bm igen och idag fick jag en 1:a på urinprovet, alltså äggvita i urinen, men det verkar ju pendla hela tiden, kan ju lika gärna vara en flytning som har kommit med. Blodtrycket låg stadigt på 130/80 och lillgrodans hjärtslag va oxå stabilt som alltis. Värre är det med min vikt som verkar skena iväg åt fel håll. Har gått upp 1,3kg sen i fredags..på 2 dagar!!?? Fyyy vad jag mår dåligt över det här. Har på 5 veckor nu gått upp 17kg och det är inte bra. Fattar inte vad som händer med min kropp.Jag står fortfarande under bevakning och ska tillbaka till bm på onsdag morgon. Har även fått en tid till specialistläkare på torsdag för att göra den berömda 41+3 kollen då man gör ultraljud mm. Ska då även be dem kolla om livmodertappen är mogen..kanske är så att jag tom jag börjat öppna mig :-)
Så på torsdag kommer vi att ta med oss BB väskorna ifall att de bestämmer att starta igång mig..spännande!!

Nu resten av dan står det VILA på schemat. Ska även dammsuga lite senare och sy färdigt mitt projekt :-) Har fruktansvärt mycket vatten i fötterna/benen så jag måste ligga i högläge med dem ganska ofta.

Har även bestämt redan nu att skära ner på kolhydraterna..även om jag vet att man ska ladda med det inför förlossningen. Jag måste få stopp på den skenande vikten..den är just nu viktigare för mig än alla makaroner i världen.
Folk föder barn i länder det inte finns mat oxå, och de klarar av det.


Linda

Oj oj, 17 kilo på 5 veckor !

Fy bubblan :/ Hur kan det bli så?? Visst att man kan gå upp mkt på slutet..men så där mkt har jag aldrig hört talas om..Tur att den lill* är ute snart, i vilket fall som helst:)

Jag har kraftig övervikt sen innan..men har iaf gått ner 4 kilo..men det är ju för att jag inte kan äta nåt :O Kan ju inte gå på annat vis då ! Men bebis har ju att ta av ändå så att det räcker o blir över :)

Hoppas på bebis på torsdag/fredag då :DPUBLICERAT: 2010-08-23, 12:49:58 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
anki

Hej igen gumman :)

Hoppas dom sätter igång dig på torsdag:)

förstår om det är jobbigt....Du har nog samlat på dig ännu mer vatten, därav vikten.

Jag såg ju dina stackars fötter förra veckan :(

Lycka till med sy projektet! det kommer att bli jätte fint!! Kram Kram Anki


Milla

Jag ska hålla alla tummar och tår!


anki

Hej! nu är det jag igen... :)

Ville bara skicka en kram!!/ anki


Bebislängtan Linda

Tack allilhopa för att ni är med och stöttar :-) Stor kram till er!!


Anna

Hej hej! Hittade din blogg genom din andra blogg när jag sökte på lchf:)Oroa dig inte för vikten du kommer gå ner mycket efter förlossningen och med hjälp av ammningen.

Jag gick upp 23 kg under min graviditet gick upp massor den sista tiden så var inte så kul att gå 18 dagar över tiden:) En vecka efter förlossningen hade jag gått ner 12 kg utan anstränga mig. Var lite segt nu men började med lchf förra veckan och det har nu lossnat igen -22kg sedan förlossningen i februari. Lycka till med allt!


Bebislängtan Linda

Hej Anna =)

Va kul att du hittade till min LCHF blogg. Hoppas att du hittar nåt gott där. Jag hoppas ju verkligen att jag tappar efter förlossningen och att ammandet gör sitt.

Oj va duktig du är som har gått ner så mycket redan.

Jag ska sätta igång snart med LCHF..ska bli så skönt =)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }