2010-08-28
 10:23:48

Nästa projekt??

Ja vad ska man hitta på nu då? Här går man ju bara runt och väntar på att lillgrodis ska komma men jag måste ju sysselsätta mig med nånting under tiden.
Funderar på att kanske börja sy dregglisar till bebisen, men då måste jag åka och handla tyger. svårt när man har husarrest fast jag kanske kan hålla mig två dagar till och åka till tygaffär´n på måndag efter specialistmvc om jag får för älskllingen.
Det ska tydligen vara ganska svårt att sy dregglisar eftersom de ska vara lite pösig på ena sidan och slätare på andra och så ska man sy med overlock. Få se om jag får till det på nåt sätt :-)

Undrar vad man ska ha för materiel bara, nån som har nåt bra förslag?

Det här är dregglisar, bilden är lånad från www.oapip.se


Linda

Linda, vart köper du tyger? Jag är så sugen på att börja sy lite när jag känner mig lite piggare och börjar få ehh.."tråkigt" får man säga så? :-) Men tycker inte det finns några bra tyger i Falun.. Åker du till Rosa huset och handlar eller?

Jag är sugen på att prova på att sy ett par byxor.


Bebislängtan Linda

Jo jag köper på rosa huset i borlänge..det är väl egentligen bara de som har ett större utbus av tyger.

Sy byxor, oj det lät avancerat, men kul =) Du får lägga upp på din blogg så får jag kika när de är färdiga. Ska du sy till dig eller till barnen?


Bebislängtan Linda

Linda.. Barnen nu är jag lite yr, vi tar ett barn i taget haha. Är det till simson?

KramKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }