2010-08-11
 19:15:35

Kejsarsnitt eller inte?? (38+6)Idag hade vi en tid på specialistmvc för att få prata med en läkare angående om det blir snitt eller inte. Vi fick först träffa en bm och berätta om problemet, varför vi träffade bm vet jag inte, men sen träffade vi läkaren och hon va jättegullig och berättade om fördelar och nackdelar med snitt. Eftersom jag är överviktig så tar läkningsprocessen längre tid och komplikationerna kan bli svårare. Om man måste söva så måste jag hålla huvudet bakåt och det är den positionen som jag inte klarar av..den brukar utlösa nacklåsningarna.

Så vi bestämde oss för att låta kroppen starta igång av sig själv..det är ju lillgrodis som bestämmer när det är dags, och sen tar vi resten därifrån. Om jag orkar så kör vi på och skulle det vara så att jag absolut inte orkar så får man se hur långt man har kommit i förlossningen..om de ser huvudet kan man alltid ta till sugklocka och har det inte kommit så långt i förloppet då kan man besluta om kejsarsnitt. Det är då ett akut kejsarsnitt men om bebisen mår bra så kan man snitta inom en timme. Det kallas akut men det behöver inte vara akut för det. Då ger man värkstoppande så att det inte blir så jobbigt medan man väntar.

Sen blev det en lång shoppingvända på ICA Maxi, tog mig igenom nätt och jämnt, trodde seriöst underlivet och undermagen skulle gå sönder..det brändes och va som knivar i magen..usch! Nu blir det inga fler vändor ute..börjar bli så jobbigt när bebisen trycker på nedåt.
När vi kom hem låg jag i fosterställning och pep av smärta..vi hittade dock ett par punkten bak i svanken som hjälpte lite..det va som en djävulusisk mensvärk..fyyy va ont..och värre blir det. Sen började bebisen hicka och nu sparkas det för fullt.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }