2010-08-10
 19:46:56

Hos bm idag (38+5)

Idag hade vi en tid hos bm. Skulle egentligen ha varit där i torsdags men älsklingen hade svårt att komma ifrån jobbet och jag hade ingen bil att ta mig in till stan med så det fick bli idag ist.
Vi hade ganska mycket att prata om för en gång skull. Har ju tidigare mått så bra att det inte har varit nåt speciellt att ta upp. Så idag hann vi inte ens ta blodtrycket eller kolla järnvärdet, men det har ju tidigare varit så perfekt att jag misstänker att det fortfarande är så även idag.

Vi lyssnade dock på bebisens hjärta, men idag låg jag inte på britsen eftersom nacken är så trasig. Hade ju aldrig tagit mig upp därifrån men det gick bra att sitta på en stol. Hjärtslagen slog fint och låg på ca 144..såg även hennes maskin att de låg upp mot 150 ett par ggr.

Sen blev prat mycket kring nacksmällen och att jag nu känner mig väldigt splittrad hur hela förlossningen ska bli. Från att ha varit så förberedd till att nu känna total rädsla och ha ångest..nu vill jag inte föda längre. När jag frågade om komplikationerna kan vara större för mig som är överviktig och hon svarade ja så bröt jag ihop. kunde inte hindra tårarna. Jag vet ju det innerst inne men det är alltid jobbigt att höra från någon annan, samt att det är absolut inget jag kan göra något åt nu en vecka innan.

Vad vi har varit naiva och inte ens tanken på kejsarsnitt under resans gång..jag har ju mått så bra hela tiden..och det är klart att det ska hända nu.
Bm såg hur dåligt jag mådde så hon ringde direkt upp till specmvc och  fick tag i en specialistläkare och berättade mina problem. Så vi fick en akuttid direkt imorgon för att prata om hur vi ska gå till väga.
Om man ska  göra ett planerat kejsarsnitt så bör man göra det 7-10 dagar innan bf ch det är typ..NU!!! Vi har ju bf den 18/8 och det är 8 dagar kvar. Enligt RUL så har de satt datumet till den 20/8 så jag "vinner" ju 2 dagar enligt det..men jag vet ju när befruktningen skedde i och med att det är ivf så jag ligger hela tiden två dagar före och det kan ju kännas lite stressigt i en sån här situation.

..men men vi får se vad läkaren säger imorgon..


Moa

Hur gick det hos läkaren? Lycka till oavsett!PUBLICERAT: 2010-08-11, 18:34:04 | URL: http://trueflink.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }