2010-04-14
 22:02:54

Lyssnade på lilla hjärtat (21+4)

I måndags va vi till bm på ett återbesök efter Ultraljudet. Där fick jag ett underskrivet moderskapsintyg som ska skickas in till försäkringskassan.
Vi passade även på att boka in lite fler tiden samt en föräldragrupp för oss förstagångsföräldrar som har BF kring mitten av aug.

Kommer även att göra en ny glukosbelastning för att stämma av att fortfarande är som det ska.
Mitt järnvärde va bra men bm ille ändå att jag skulle börja med järntabletter för att öka på ytterligare. Hoppas magen klarar av tabletterna, vet många som har fått knöliga magar av tabletterna.

Sen va det dags att lyssna på bebisens hjärta <3 Hon hade lite svårt först att hitta eftersom moderkakan ligger i framkant men sen så kom det där jättemysiga ljudet. lät som en liten utomjording som bankade på för fullt.
Pigg liten bebis det där. 152 slag/minut. Hmm myten säger ju att snabbare än 145 då är det en tjej. Kan det va en liten tjej jag bär runt på. *ler*KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }