2009-11-16
 20:40:44

Cykeldag 5 - Första sprutan tagen!!

Jaaaa nu är vi igång igen!! Den här gången ska vi bara lyckas utan att blinka =) Vi är så peppade på ett nytt försök, det är ju 8 månader sen sist vi va inne i den här karusellen. Sist snurrade karusellen så fort att vi båda va tvungen att kliva av och låta huvudet snurra färdigt..det tog 8 månader.

Jag kommer nu att spruta med Gonal-f i ett par dagar för att sakta bygga upp en naturlig slemhinna för att sen kunna göra ett frysåterförande.
Vi har 2 ägg i frysen som kommer att tinas upp och vi har begärt att få tillbaka båda två så får vi se om läkaren tillåter det.

Jag tog fram sprutan ett par timmar innan det va dags..tycker inte om när vätskan är kylskåpskall..bättre rumstempererad.

Innan man använder sprutan första gången måste man kolla att den fungerar..alltså att det kommer ut nån vätska så jag sätter den på 37,5 som är minsta dosen på sprutan för att inte slösa på medicinen...sätter på hatten och trycker till den klickar på plats.Nu är den redo att användas..Bara att ta bort plasthylsorna..

Dra sen ut änden till stecket hamnar på 37,5 så att du ser att du får i dig rätt dos..Ta ett rejält tag om sprutan och spruta ut hela mängden 37,5 till änden av sprutan når botten..

Nu är det bara att vrida till 75 som jag ska ha och aptera sprutan igen..ta ett tag om tjockismagen och sätta nålen..låt sprutan klicka till du inte kan trycka mer då vet du att du har fått i dig hela dosen.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }