2009-12-28
 09:58:08

Illamående inatt 6+4

Klockan 02.30 vaknade jag inatt och kräktes..i sängen! =( Jag va så fruktansvärt illamående och yr. Jag kommer ihåg att jag dessutom drömde så konstigt..som om jag åkte karusell eller nåt.
Jag hade tydligen sagt:Var är jag nånstans?? Kom ihåg att jag tittade men inte fattade att jag låg i min egen säng..for upp snabbt..sprang till toaletten och kräktes lite mer. Puh..vilken natt!

Men varför?? Är det graviditetsymptom eller va det för att jag nallade lite pizzadeg igår kväll. Jag äter normalt sett inga kolhydrater fast man vet ju inte.

Är i vecka 7 nu och Liten ser nu ut såhär:


Kroppen: Man kan känna sig illamående på grund av hormonerna och ha lite molande värk
i underlivet, vilket är helt normalt. Sömnen kan rubbas, ofta beroende på att man måste man gå upp för att kissa. Magen kan kännas uppblåst på grund av att tarmarna arbetar långsammare. Vissa har redan ökat i vikt, men har du problem med illamående och kräkningar är det inte ovanligt att du istället har minskat i vikt. Det kan hjälpa att äta något litet innan du kliver upp ur sängen och att äta många små måltider.

Embryot: Embryot är nu en centimeter långt. Handled och fingrar skapas och händer och fötter kan urskiljas som små paddlar. Ansiktet börjar ta form och ögonen kan ses som små fördjupningar. Inne i huvudet finns det något som liknar blåsor, det ska senare bli hjärnan. Här kan man med ultraljud se embryots hjärtaktivitet.

Såhär ser bebisen ut nu

6 Weeks PregnantKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }