2009-12-23
 09:33:32

Första VUL igår 5+5

Vi åkte dit så vi va där till klockan 9..det är så mysig stämning där jämt..alla är så glada och gulliga.
Vi hade inga förhoppningar alls att vi skulle se något eftersom vi vet att det är väldigt tidigt i graviditeten. Jag har räknat fram att jag är i vecka 6 om man utgår ifrån sista mensens första dag men efter det läkaren såg på skärmen så räknade hon ner oss till vecka 5.

Hon tittade runt lite först innan hon berättade vad hon såg..där va det nåt..en hinnsäck på 9 mm och den låg precis där den borde ligga..i livmodern. =))Anledningen till att de gjorde ett så här tidigt vul är att de vill se att det inte är nån graviditet som ligger utanför livmodern, alltså utomkveds (x-graviditet) Hon sa även att den hade kunnat fått varit lite större hinnsäck men att det kan ändras från dag till dag så vi skulle inte vara oroliga.

Det är ingen idé att stressa upp sig i onödan..den lille kanske bara är lite seg i starten men vaknar till liv och sprattlar för fullt om några veckor.
Jag tänker ha en underbar jul och bara ta det lungt. Den 12 januari har vi en ny tid så vi får se om det har hänt nåt på 3 veckor. Om vi inte ser något då..då kommer jag vara orolig!


Fru barnlös

Skönt att allt såg bra ut.PUBLICERAT: 2009-12-27, 22:31:38 | URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }