20:21:32
Ostfrallor LCHF
Va inne hos Åsa-Maria (http://mittlchf.weebly.com) igår och såg det här receptet, som ursprungligen är hämtat från kolhydrater i fokus. Så jag tänkte att det här måste provas och så blev det imorse =)
Det här behöver du för 3 små ostfrallor:
1 ägg
1 dl pofibrer
1 dl vatten
salt
½ tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 dl riven ost
Gör såhär:
Knäck ägget i en bunke och tillsätt pofibrer, vatten, salt, bakpulver och fiberhusk. Riv även osten och blanda ner i smeten.
Låt svälla i ca 20 minuter..det ska bli som en fast deg.
Rulla till 3 st bullar och lägg in i ugnen på 200 grader i ca 20 min eller till de fått lite färg.
Skär upp på mitten och låt svalna. Bre sen på ett lager med smör och valfritt pålägg.


Hej Linda! ; Måste bara kommentera........vilken mysig blogg:) Har stått här nu i några timmar o läst o läst.... Vilka bra lchf recept o fina bilder.......man vill ställa sig i köket o test allt med en gång :)
Ha det så gott! Kram :)

Susanne: Ååhhh va glad jag blir =)) Och TACK!! Det är så kul att höra att det kommer fler och fler nya människor in hit.
Hoppas att du hittar recept som du tycker är goda.
Kram Linda

Instämmer med Susanne här ovan - fin blogg :) Frallorna verkar ju jättegoda, ska testa detta recept!

Jag tänkte lägga in dig i min länklista på min blogg, är det ok?

Karin: Det får du jättegärna göra =)) Frallorna va verkligen goda!
Kram Linda

Jag snor ditt recept på frallorna saknar ngt gott bröd. Hoppas att det är okej:) Kmr nog att kolla in här igen hittade hit av en slump.

Pofiber? Kommer inte det från potatis? och är det inte "förbjudet" i LCHF. Kram Babs

Åhhhh ser skitgott ut. Måste testa!
peppkramar till dig!!

bakat, smakade inte bra, mår ila bara jag tänker på detta bröd

Det kommer upp en ruta som säger att jag inte får kopiera från denna sida.
Tryck bara ctrl+c istället så kopieras allt markerat utan bögcprutan kommer fram.

Provade dessa för ca en vecka sedan. Nu gör jag dem nästan var dag. Efter att ha varit brödlös i nästan ett år med LCHF så är jag överlycklig att få äta dessa goda bröd. Dessutom superenkla och snabba att göra! TACK!