2011-08-08
 10:09:49

Viktresultat


Här är jag igen, ställde mig på vågen imorse och jag står fortfarande stilla men något mindre. Vågen står på -2hg, men det har jag nog upp efter frukosten..hihi!. Vet inte varför vågen inte rör sig mer nedåt, men men hellre stilla på den nedre siffran än att jag har gått upp.

Jag har inte bloggat nu på en vecka, det är mycket annat som har tagit min tid. Vi har haft inneboende med sina två barn här till och från under veckan och det har blivit mycket fotograferande med redigering som följd. 
Sen så small min nacke till igen. Som jag skrev förut  så har jag en väldigt trasig nacke efter en olycka och jag har varit ute i skogen och gått lite. Jag vet ju att terrängpromenader inte är bra för mig, men jag ville ändå ut i skogen nån vända med familjen.

Maten äter jag givetvis lchf, inget fuskande för min del. Jag va hem till en gammal arbetskollega igår och jag hade ju nämnt att det räckte med te för min del, men va förvånad jag blev när hon ställde fram chokladmuffins och säger: Det här är lchf! Gulliga Linda har ställt sig och bakat. Sen berättar hon att hon oxå äter lchf..det tycker jag är jättekul när man träffar på andra i sin omgivning som oxå har lärt sig att äta gott samt fått hälsovinster.

Muffinsarna va jättegoda och saftiga och hon visade mig var hon hade hittat receptet. Det är nästan ett identiskt recept som jag brukar använda men hon hade även haft i lite grädde i smeten. Jag gick in på hennes sidan när jag kom hem och va glad jag blev när jag ser min blogg som länk i högerspalten! =)
Kika gärna in på den här bloggen, finns många goda recept. Sidan heter Allt om LCHF.

Hoppas ni får en fin vecka!


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }