2010-10-31
 22:38:28

Idag började jag med LCHF igen!!!

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen att sätta igång med min älskade LCHF kost. Guuud va jag har längtat. Under graviditeten mådde jag illa bara jag tänkte på ett ägg och vi ska inte ens prata om fet mat, så den här kosten fungerade tyvärr inte hur många gånger jag än försökte.

Nu är lillskruttan 2 månader idag och nu har jag bestämt mig för att börja äta gott igen och strunta i alla mackor.
Lilltjejen vill tyvärr inte amma, utan bråkar och slåss vid bröstet så nu har jag för en vecka sen slutat amma henne helt och hållet. Jag sörjer djupt men det är viktigare att hon och jag har en trevlgi och mysig stund när hon ska äta och så pumpar jag ut ist så hon ändå får min mat och antikroppar via den.

Det enda jag är rädd för är att hamna i ketos och att det gör att hon får i sig gifter...hmmm hur ska jag göra???
Jag gick upp 35kg med henne och jag trodde att jag skulle kunna amma bort en hel del..men tji fick jag så nu vill jag ju försöka göra något för mig.
Mina knän har börjat göra ont pga av viktuppgången misstänker jag och min rygg gör ont så jag måste verkligen ta tag i vikten NU!!!
Håll tummarna för mig att jag lyckas tappa en hel del. :-)

Det här är våran lilla trollunge Ronja
#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }