2010-11-30
 16:35:49

Helstekt fläskkarré


Det här är väl nåt som verkligen är supergott. Jag älskade att äta det här köttet på en smörgås tidigare med lite salt på..mumsens. Men nu äter vi inte det här på bröd längre utan kan ta en kall skiva och äta rakt upp och ner med lite salt.

Jag gjorde en enkel marinad på soya, olja och lite krydda som jag penslade på köttet, sen in i ungen på 175 grader i ca 1-1½ timme till stektermometern visade 75 grader.
Tog ut köttet och täckte med folie medan jag kokade grönsaker och gjorde en gräddsås på stekskyn.






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }