20:40:46
Kassler med chiligrädde
Jag gillar ju mat i ugn som sköter sig själv dessutom =)
Börja med att skiva kasslern i skivor och lägg i en form.
Skär bananen på mitten och lägg över.
Vispa grädden ganska hårt och häll ner chilisaucen och rör om.

In iugnen på 200 grader i ca 30 minuter.
Servera med en god sallad.




Det lät gott och måste provas, tack för tipset.

Låter fruktansvärt gott, speciellt när jag nu fått någon dille på banan.
Men just banan - hur lc är det egentligen? Eller kör du helt enkelt på vad som känns bäst för dig?
Jag är inte direkt orolig för att det ska trigga mitt sockersug, men mer om det inte "förstör"...

Hej linda! vilken härlig blog du har! jag blir helt matsugen när jag läser dina inlägg!
Jag går på pulverdiet nu några veckor (är på min andra) innan jag börjar äta mat igen, denna gång rätt mat! kolla gärna in min blog!
inspirerande blog med andra ord! Kram Frida

Hej Linda! kolla på carbzone det har kommit matbröd o pasta!!! Kramiz från jeanette i vika

Det där ser verkligen jättespännande ut. banan i mat är underskattat.

Ser väldigt gott ut! :)