2010-12-07
 21:33:30

Fiskgryta med tomat & ägg


Fick mycket inspiration från min mammakompis när vi va hem till dem förra veckan. Då lagade hennes man David en kanongod fiskgryta till oss som jag bara är tvungen att prova. Jag vaknade inatt och va så himlans sugen på just den grytan så idag fick det bli fisk till middag.




Det här behöver du till 4 personer:

1 paket torsk
1 purjolök
2 tomater
2-3dl grädde beroende på hur mycket sås du vill ha
2-3 hårdkokta ägg
rejält med dill
salt och vitpeppar
touch of taste fiskbuljong

Stek purjolöken i rejält med smör. Tillsätt torsken som du har skurit i bitar. Låt allt fräsa en stunde och tillsätt sen hackade tomater, dock inte för smått.
Häll i grädde, buljong efter smak och krydda. Glöm inte dillen!
Skär äggen i stora bitar och lägg i. Servera direkt så att äggen inte faller samman.




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }