2009-09-24
20:54:13
20:54:13
Revbensspjäll med underbar sås
En av mina favoriträtter måste ju vara en god ungsstekt köttbit och så skysås till gjord på mycket grädde.
Det är ju så enkelt att göra eftersom det sköter sig själv + att det är sååå gott.
Marinaden gjorde jag på rapsolja, soya, chilipuliver, chiliflakes, curry/mango, lökpulver, paprikapulver och örtsalt.


Skyn hällde jag över i en kastrull och hällde i grädde...tog även en nypa dinkelmjöl för jag tröttnade på att vänta 100 timmar på att såsen skulle tjockna eftersom det va så mycket.
Serverade med stekta burkchampinjoner och en sallad på isberg, avokado och gurka..självklart med lite salt, ättika och rapsolja.



Det är ju så enkelt att göra eftersom det sköter sig själv + att det är sååå gott.
Marinaden gjorde jag på rapsolja, soya, chilipuliver, chiliflakes, curry/mango, lökpulver, paprikapulver och örtsalt.


Skyn hällde jag över i en kastrull och hällde i grädde...tog även en nypa dinkelmjöl för jag tröttnade på att vänta 100 timmar på att såsen skulle tjockna eftersom det va så mycket.
Serverade med stekta burkchampinjoner och en sallad på isberg, avokado och gurka..självklart med lite salt, ättika och rapsolja.



© Alla bilder och text på denna sida tillhör mig och får inte kopieras eller användas av någon annan!
