17:58:37
Hemgjord hallonglass
Jag är inget glassmonster men kan tycka det kan vara gott nån enstaka gång. Eftersom det är dåligt med sockerfri glass utan en massa konstiga tillsatser i affärerna så gör jag hellre en egen glass där jag bara använder naturliga produkter.
Men servera den direkt för den smälter ganska fort.
Ingredienser:
* 2 dl vispgrädde
* 4 dl bär (t ex blåbär, hallon, jordgubbar)
* 2 äggulor
* Sötningsmedel om man vill..jag hoppar över
Vispa äggulorna hårt.
Tillsätt bären som du har mixat med mixer eller elvisp.
Tillsätt lättvispad grädde.
Låt stå i frysen ett par timmar eller arbeta glassen i en glassmaskin ca 20 min
Mumsimums!!


Supergod glass! Inget sötningsmedel behövs alls! Man behöver inte ens frysa in den så god blev den!

Jaha du åt den som den va innan den kom til frysen..hihi...ja det går ju det oxå..det ska jag prova nästa gång.. =))