2009-09-11
 23:13:01

Findus soppor utan E-nummer


Härom dagen sa jag till min man att jag va så sugen på soppa men att det inte skulle inhandlas någon färdigsoppa pga av alla tillsatser och annat konstigt i pulversopporna.
Och nu ikväll när jag va inne på en LCHF sida så ser jag att att Findus har lanserat 3 olika soppor helt utan glutamat och andra tillsatser. Mmmmm..måste ju provas

Findus lanserar nu en ny serie djupfrysta under varumärket ”Findus soppköket”. Produkter som man enligt företaget med gott samvete kan servera till hela familjen då de baseras på bra råvaror och inte innehåller varken e-nummer, glutamat, transfetter eller konserveringsmedel.

Det handlar om tre matiga soppor: Gulaschsoppa med nötkött, Köttfärssoppa med pasta och Ost- och Broccolisoppa, alla i 800 grams förpackning. Man tillsätter 2 dl vatten, mjölk eller grädde och får 1 liter färdig soppa.

Sopporna är frysta i små portionsbitar, sk pelletsteknik, som gör det enkelt att anpassa mängden soppa man vill servera - en eller fyra portioner. Frystekniken gör också att det går snabbt att tillaga soppan - det tar bara 8 minuter att laga alla fyra portionerna om man följer tillagningsinstruktionen på förpackningen.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }