2009-09-30
22:48:15
22:48:15
Entrecote med parma-fetaost
Ikväll blev det en maträtt som definitivt kommer att lagas många gånger här hemma.
Jag kom på mig att äta med en sån god aptit att jag fick mjölksyra i käkarna..haha
Men det va ju såååååå gott!!!
Stekte entrecote i smör och lite olja i en grillpanna och saltade mot slutet. Hällde i nån dl grädde och kokade upp. Pepprade ordentligt och hällde i nån droppe kalvfond.
Medan såsen kokade så lindade jag 2 parmaskivor runt en rejäl bit md fetaost. Och så gjorde jag (eller älsklingen) en sallad på: isbergssallad, paprika, tomat och gul lök. Smaksatte med flingsalt, rapsolja och lite ättika.
Serverade köttet med gräddsåsen, parmafetaosten och sallad. La 5 svarta oliver vid sidan av oxå.

Ser kanske lite slafsigt ut men guuud va gott alltihopa va tillsammans.. :-)

Jag kom på mig att äta med en sån god aptit att jag fick mjölksyra i käkarna..haha
Men det va ju såååååå gott!!!
Stekte entrecote i smör och lite olja i en grillpanna och saltade mot slutet. Hällde i nån dl grädde och kokade upp. Pepprade ordentligt och hällde i nån droppe kalvfond.
Medan såsen kokade så lindade jag 2 parmaskivor runt en rejäl bit md fetaost. Och så gjorde jag (eller älsklingen) en sallad på: isbergssallad, paprika, tomat och gul lök. Smaksatte med flingsalt, rapsolja och lite ättika.
Serverade köttet med gräddsåsen, parmafetaosten och sallad. La 5 svarta oliver vid sidan av oxå.

Ser kanske lite slafsigt ut men guuud va gott alltihopa va tillsammans.. :-)

© Alla bilder och text på denna sida tillhör mig och får inte kopieras eller användas av någon annan!
