2009-10-27
 20:54:39

Grillat kött med färsk sparris

Efter jobbet idag så åkte jag ut till svärfar och hälsade på min mans syster som hade kommit från Göteborg fö att hälsa på. Vi satt där ett tag och småpratade över en kopp te. 
Kände att magen började knorra lite och snabbt va maken upp..rotade lite i kylskåpet och kom ut med en tallrik med ostskivor, skinkkivor och nån skiva falukorv. Va gulligt och omtänksamt =)

När vi kom hem vid 19 gällde det att snabbt svänga ihop något och jag tycker alltid att det är så mysigt att hjälpas åt i köket. Det är så familjärt på nåt sätt..
Maken gjorde en sallad medan jag stekte på köttbitarna. Hittade några fina köttbitar i frysen som lillasyster hade styckefryst så fint. De va lätta att tina och slänga i grillpannan. 
Har ingen aning om vad det va för kött men det va gott iaf *s*

Hällde i nån dl grädde i pannan och gjorde en skysås. Kokade sparris, saltade och några droppar citron och så en rejäl klick med smör och lite färsk timjan.


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }