2009-10-02
 23:47:28

Renée Voltaire

Hemsidan: http://www.reneevoltaire.se/

Ekologisk

Lantbuljongen ger maten en frisk och naturlig smak. Salt finns redan i buljongen.

Man kan använda Lantbuljong i både vegetariska rätter och till kött och fisk. Den går även att använda som krydda; strö den över maten när du steker eller wokar eller ha i en nypa i kokvattnet. 1 msk Lantbuljong = 1 buljongtärning.

ästextraktet i Lantbuljongen är ekologisk och bidrar till den goda smaken. I vissa fall förekommer att konventionellt jästextrakt döljer glutamat (MSG) och andra tillsatser. Detta är inte tillåtet i ekologiska produkter.

Innehåll

Lantbuljong 200g Rismjöl*, grönsaker* 15%, (morot, lök, palsternacka), råsocker*, jästextrakt,* solrosolja*, persilja', gurkmeja', vitlök*, svartpeppar*, libbsticka*, havssalt (* ekologisk ingrediens)

Näringsinnehåll

Per 100g; energi 190kcal/795kj, protein 6g, koldhydrater 33,1g, fett 3,5g



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }