2009-12-22
12:24:54
12:24:54
Kyckling med rotsaker i ugn
Det här har länge varit en favorit hemma hos oss men det blir ju inte så ofta eftersom man inte bör äta rotsaker i den här kosten.
Nu kände jag dock att det va dags med lite ungsrostade rotsaker och en härligt marinerad kyckling.
Jag marinerade kycklingen i: rapsolja, soya, mangocurry, sweet chilisauce, lökpulver och lite oregano.
I ugnsformen hade jag i morötter, rödbetor, stjälkselleri och rödlök.


In i ugnen på 200 grader i ca 45 min till rotsakerna får fin färg.
Gör en röra på creme fraiche och tacokrydda och servera till.



Nu kände jag dock att det va dags med lite ungsrostade rotsaker och en härligt marinerad kyckling.
Jag marinerade kycklingen i: rapsolja, soya, mangocurry, sweet chilisauce, lökpulver och lite oregano.
I ugnsformen hade jag i morötter, rödbetor, stjälkselleri och rödlök.


In i ugnen på 200 grader i ca 45 min till rotsakerna får fin färg.
Gör en röra på creme fraiche och tacokrydda och servera till.



© Alla bilder och text på denna sida tillhör mig och får inte kopieras eller användas av någon annan!
