2009-12-22
 12:24:54

Kyckling med rotsaker i ugn

Det här har länge varit en favorit hemma hos oss men det blir ju inte så ofta eftersom man inte bör äta rotsaker i den här kosten.
Nu kände jag dock att det va dags med lite ungsrostade rotsaker och en härligt marinerad kyckling.

Jag marinerade kycklingen i: rapsolja, soya, mangocurry, sweet chilisauce, lökpulver och lite oregano.
I ugnsformen hade jag i morötter, rödbetor, stjälkselleri och rödlök.





In i ugnen på 200 grader i ca 45 min till rotsakerna får fin färg.
Gör en röra på creme fraiche och tacokrydda och servera till.







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }