2012-02-11
 21:48:00

Febern fortsätter..

Idag när Ronja vaknade så va febern helt borta..en glad och pigg liten unge...eller tja kanske inte riktigt som vanligt men helt ok.
Det tråkiga dock va att vi idag skulle ha åkt till Stockholm för att går på kusin Lily´s dop och kusin Theo´s  3 års dag. Men eftersom Ronja va i så pass dåligt skick igår så bestämde vi oss efter mycket velande på att vara kvar hemma. Pappa och farfar fick åka utan oss.

Vi spenderade dagen hemma och tog det lungt. Mormor kom förbi vid 15.30 med hemlagad moussaka och glass och ett paket mjölk som vi saknade. Vi gjorde en fruktsallad och åt lite glass till det. När man är liten och sjuk måste man ju få lyxa till det lite. Ronja har inte ätit glass så många gånger och hon är väl inte jätteförtjust i det, men nån liten sked slank ner. Hon ville hellre äta turkisk yoghurt.

Men vid 17 tiden började hon bli riktigt varm igen..hon kröp upp i knät på mig och bara satt där..läääänge! Det brukar hon aldrig göra annars..då far hon runt och har inte alls tid att sitta still.
Jag gick och tog tempen poå henne och nu stod den på 39,7. Men herregud stackars liten..drattade i med alvedon och så fick hon sitta och mysa hos mormor innan det va dags för mat.
Helt otroligt att hon åt maten..mormor matade och hon gapade. Hon fick i sig bra med mat..skönt!

Sen gjorde jag en färskpressad juice till henne på äpple, gurka, broccoli och morot..många vitaminer i den juicen!!

Sen va det dags för pyjamas, en stor flaska mjölk och god natt lillskruttan! =))



Josefin

Sv:

Hej! Det var mitt dagbarn som råka trilla och slå sig väldigt illa men gick bra iallafall!



TACK SÖTA DU!! Får man en anledning att åka till Ikea, underbart! Den blir säkert kanon! Tack tack tack!



Kram Josefin



PUBLICERAT: 2012-02-15, 16:54:32 | URL: http://jqsefin.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }