2011-05-25
 21:38:00

Ronja och Simson


Idag efter att vi hade varit på barnkliniken så tog vi oss en tur hem till Linda, David och Simson. Nu va det så länge sen vi sågs och det är alltid lika kul att få de små leka med varandra. Vi satte ner Ronja och Simson bredvid varann och de blev jätteglada och började peta på varann och skratta.



Här skulle man lätt kunna tro att Ronja frågar Simson vad han har ätit idag och Simson svarar glatt: Taco!!! Hihihihi!!!



Den här videon är såå supergullig. Den börjar med att Simson råkar putta omkull Ronja så hon blir lite småsur, men sen blir hon glad och föröker pussa Simson, man kan höra hennes Aaaahhhhh när hon ska pussa honom. Men Simson kommer och ska pussa henne iställer och lägger armen runt henne..därefter kryper han iväg och man kan se hur Ronja torkar munnen lite genant efteråt. =)))) GULLUNGAR!!!!



Simson har blivit så duktig på att ta sig fram, både själv och med gåvagnen. =)



Och här har båda kört fast ordentligt under matstolen..hahahaha!!!



De fick sova ute i vagnen under tiden som vi åt lunch. De somnade samtidigt och så vaknade de samtidigt, men de hade nnog kunnat sovit lite längre. När Linda satte ner Simson på golvet så började han grina och då hängde Ronja plötsligt på och så blev Simson rädd för att Ronja grät så högt så då började han gråta ännu mer. Men kära små bebisar ♥





Sen gick det över och så fortsatte de att leka, klättra på allting =)





Simson har redan fått 3 tänder.





Linda

ÅHHH Linda!! Vilka underbara bilder och filmer!! Men herregud, kanske ska vli lägga på lite musik där jag suckar och säger hur jag skäms för att det är stökigt!! Haha..

TACK för underbar dag! De är ljuvliga våra små och de gillar ju varandra, det märks! ;-) KRAM



PUBLICERAT: 2011-05-31, 10:12:58 | URL: http://familjenlonn.blogspot.com
Bebislängtan Linda

Hej guman =)) Hahaha va söt du är..det är nog inte stökigare hos dig än hos någon annan mamma..det liger leksaker överallt även här när lilla Ronja tromben har dragit förbi..hihi.

Vet ju inte hur man lägger på musik..vill du att jag ggtar bort den så säg till ;-)

Hojta till när David jobbar och om du vill komma ut så kan jag komma och hämta dig nån dag så tar vi en heldag ute i Vika =))

Kram från oss till er!!! ♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }