2010-09-26
 12:24:02

Ronja 3 veckor

Jösses va fort tiden går, det bara rusar fram. Dagarna har ingen början och inget slut längre, allt bara går i ett svep. Numer spelar det ingen roll när man är vaken, när man äter och när man ammar eller byter blöja..haha. Men livet är härligt med en ny liten familjemedlem.
Våran katt Sotis har accepterat Ronja fullt ut. Jag trodde att  han skulle rymma hemifrån men inte då. Han tom hoppar upp och sätter sig bredvid oss när jag matar henne, men har tittar lite surt mellanåt. Vem har tagit mattes knä och ska hon alltid ligga där?? Och så skriker hon..usch nä då brukar han oftast ge upp och gå ut ist.

Ronja har den senaste veckan börjat fokusera blicken mer och mer. Det är verkligen underbart mysigt när hon följer en med blicken och gör sina små miner.
Både min lillasyster och mamma har börjat gråta när de har stått med vid skötbordet när Krister har bytt blöja och pratat med lillgrodan. Det är nåt speciellt med pappor och små bebisar. Att se hur de knyter an till sina små. 

Här ligger Ronja i babygymmet och kikar runt. Sotis kom och la sig bredvid henne efter ett tag.



Ligger och tittar lite på tv:n.





Det är så skoj att se hur hon söker av ansikten, både våra och andras. När det kommer hit familj och vänner så ser man hur hon tittar och tittar. Här ligger hon hos farmor och spanar.



Roligt att titta på pappas roliga grimaser.



Helt fokuserad på mormor..så söt :-)



..hmm vad har mormor runt halsen?



Tittar vidare på mormor..






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }