2009-11-06
 22:46:25

Lövbiff med fefferoni och olivkeso

Ikväll blev det en storfavorit till middag. Den här maten äter vi då och då men nu va det ett tag sen och den ska egentligen serveras med en potatis sallad med hackad gul lök och röd chili med mammas special smaksättning, men nu blir det utan potatis.

Ingredienser: (3-4 pers)

*  Lövbiff ca 400 g
*  Keso 250 g (en liten burk eller mer om man vill ha)
*  Fefferoni - 6 st
*  Gröna oliver utan kärnor - antal efter tycke
*  Blandad sallad
*  Lohmans bearnaisesås


Strimla lövbiffen i långa remsor och stek i smör till de får färg..salta!



Blanda under tiden ihop keso, fefferoni och skivade oliver i en liten skål.



Lägg salladen i iskallt vatten en stund så blir den sådär härligt krispig..



Servera lövbitarna med kesoröran, sallad och en klick bearnaisesås






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }